Logo kliknieuws.nl/uden
Raadhuis Wanroij
DorpsDeal van de week

Drie TopDeals van Restaurant Raadhuis Wanroij!

  •   keer gelezen

Een heerlijke bierproeverij met bijpassende verassende gerechten of is een 4-gangendiner à la carte met vrije keuze van de kaart meer wat voor jou? Of ga jij voor een culinair drie-gangen diner à la carte: heerlijk genieten in ondewongen sfeer. Deze drie deals zijn nu beschikbaar op DorpsDeals!

Kom genieten in restaurant in Wanroij! Restaurant ’t Raadhuis in Wanroij staat voor bourgondisch genieten van smakelijke gerechten die samengesteld zijn met (h)eerlijke producten uit de Regio welke in combinatie met het juiste vakmanschap zorgt voor een perfect resultaat van de gerechten.

Bierliefhebbers opgelet! Een heerlijke bierproeverij met bijpassende culinaire gerechten voor €35,- p.p.
Ben jij een echte bierliefhebber? Kom dan genieten van deze bierproeverij bij Raadhuis Wanroij. Je geniet hier van verschillende proefglazen speciaal bier en deze biertjes worden vergezeld door bijpassende culinaire gerechten.
Je wordt op deze avond in de watten gelegd door onze chef kok deze zal er voor zorgen dat u niks te kort komt. Voor deze deal betaal je maar €35,- (30% korting).
Een gezellige bierproeverij bij Raadhuis Wanroij? Koop hier je vouchers: https://www.dorpsdeals.nl/product/raadhuis-wanroij-bierproeverij-bijpassende-gerechten/

Geniet van een overheerlijk 4-gangen a la carte diner voor maar €27,25 p.p.
Bij Restaurant ‘t Raadhuis bent u aan het juiste adres voor een heerlijk 4-gangen à la carte menu. De ruime kaart biedt jou de keuze uit diverse heerlijke soepen en natuurlijk fantastische hoofd- en nagerechten waar zowel vis- & vleeseters als vegetariërs van smullen. Wat dacht je van een malse biefstuk of een varkenshaas. Kies gewoon waar je zin in hebt.
Een overheerlijk 4-gangen diner? Koop hier je vouchers: https://www.dorpsdeals.nl/product/heerlijk-4-gangen-keuzemenu/

Culinair drie-gangen diner à la carte: heerlijk genieten in ongedwongen sfeer voor maar €20,75 p.p.
Geniet van een 3-gangen diner, u zult eerst genieten van een heerlijke huisgemaakte soep, gevolgd door een hoofd menu u heeft hier keuze uit vlees en vis gerechten, ook aan de vegetariër is gedacht. En daarna geniet u van een heerlijk dessert.
Beleef een fantastische avond uit met vrienden collega’s of familie! Koop hier je vouchers:
https://www.dorpsdeals.nl/product/3-gangen-bourgondisch-genieten/

Raadhuis Wanroij
Dorpstraat 10
5446 AN Wanroij
Facebook: @raadhuis.wanroij
Website: www.raadhuiswanroij.nl
Facebook
www.raadhuiswanroij.nl

Openingstijden zomertijd
Ma t/m wo: van 11:00 tot 22:00 uu
Do t/m zo: van 11:00 tot 01:00 uur

Openingstijden wintertijd
Dinsdag gesloten
Ma, wo & do: 16:00 tot 22:00 uur
Vri, za & zo: 12:00 tot 01:00 uur


  

Meer berichten