Bevers Steencentrum. (Foto: Marcel van der Steen)
Bevers Steencentrum. (Foto: Marcel van der Steen)

Bevers Steencentrum groeit uit zijn jasje en verhuist naar naastgelegen groter pand

Zakelijk 2.542 keer gelezen

NISTELRODE | Mark Exters en William van Katwijk werken al jarenlang samen; voorheen bij Bevers Steencentrum in Veghel, en sinds 2007 als compagnons aan de Canadabaan in Nistelrode. Die eerste jaren stond er alleen een blokhut, van waaruit zij hun steencentrum gestaag opbouwden. Na zo’n vier jaar betrokken zij het grote pand op dezelfde locatie, terwijl de showtuin alsmaar groter werd en het aanbod groeide. Die groei, die zet zich stevig voort. Ook in coronatijd. 

door Anita van den Bogaart 

Want ook bij Bevers zagen ze dat mensen massaal aan de slag gingen met huis en tuin. En voor dat laatste, die tuin en tuinbestrating en alles wat erbij hoort, ben je bij Bevers aan het juiste adres. Want er valt nogal wat te kiezen bij Bevers Steencentrum. Honderden soorten tegels, maar ook grind, voegmiddelen, afrasteringen en nog veel meer. Kortom: alles voor je tuin, behalve het groen. De voorraad is enorm. Want behalve het pand aan de Canadabaan hebben de heren ook nog een opslagruimte in Heesch. En in het aangekochte grotere pand kunnen ze nóg meer voorraad kwijt. Ook komen er kantoorruimtes, en in de enorme loods wordt behalve opslag ook een showroom gerealiseerd. Maar de voornaamste showroom speelt zich in de buitenlucht af. Op een totaal oppervlak van zo’n 3.000 vierkante meter kan de klant alles bekijken, bevoelen en testen om uiteindelijk een weloverwogen keuze te maken. Bovendien werkt Bevers samen met zo’n zeventig vaklieden als hoveniers, stratenmakers, metselaars en elektriciens: altijd de juiste persoon voor de juiste klus. 

Ontwikkelingen
Bevers gaat met zijn tijd mee. Om verdroging van de natuur tegen te gaan leveren zij ook tegels die waterdoorlatend zijn, en zelfs voegenmiddel dat wel water doorlaat maar waar geen onkruid of mier doorheen komt. Nu alleen die verhuisklus nog. De heren willen graag over enkele weken verhuisd zijn. En dan nog de showtuin uitbreiden, de binnenshowroom in orde brengen, de kantoorruimtes inrichten en de voorraad in de loods gestructureerd opbergen. Intussen helpt verkoper Geert Hommeles weer een klant. En de telefoon gaat, alweer. Eerst maar eens de klant door de kluszomer helpen. Het wordt vanzelf weer winter, straks. En daarmee tijd om het pand helemaal op orde te krijgen. Intussen blijven klanten gewoon welkom.

Meer informatie
Bevers Steencentrum is bereikbaar via (0412) 61 33 20 of info@steencentrum.nl. Meer informatie op www.steencentrum.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant