Logo kliknieuws.nl/uden

Asieldieren van de week: Dott en Bless

  •   keer gelezen

UDEN | Deze knapperds zijn Dott en Bless, ze zijn ongeveer 2 jaar oud. De heren hebben mekaar leren kennen op het asiel en besloten vrienden te worden. Daarom worden ze alleen samen geplaatst.

Bless en Dott zijn angsthaasjes en hebben nog veel tijd en geduld nodig om sociaal te worden. Dott is in dit proces al een heel eind, hij laat zich aaien en soms weet hij even niet hoe er mee om te gaan en schrikt dan nog. Soms krijg je ook een klein beetje in je hand. Bless verstopt zich nog het liefste in een holletje. Interesse? Mail admin@hokazo.nl

Hokazo nieuws
Denk eens aan een angsthaasje van dierenopvangcentrum Hokazo. Waarom kiezen voor een angsthaasje? Omdat de beloningen zo mooi zijn die je van ze terugkrijgt als ze je gaan vertrouwen. Ja, het kost wat tijd, aandacht en geduld, maar bij ieder stapje dat ze maken krijg je zo’n geweldig gevoel van binnen. Je gaat genieten van de eerste keer dat ze terug knipogen, dat ze eten als je bij ze in de buurt bent, als ze ontspannen gaan liggen en oogjes dicht doen. Dit hoort allemaal bij de socialisatie van een angsthaasje. Het zijn ook supermaatjes voor andere katjes. Geef ze een kans. Kijk voor meer info op www.hokazo.nl.

Meer berichten