Help jij ook mee met Hovenier Helpt? Want groen doen is goed doen.
Help jij ook mee met Hovenier Helpt? Want groen doen is goed doen.

Hovenier Helpt: 'Een samenleving betekent samen leven'

  •   keer gelezen

UDEN | Vanaf september zet de hoveniersbranche zich alweer voor het zesde jaar in voor het goede doel Hovenier Helpt. Door de actie Hovenier Helpt worden hulpbehoevenden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Niet iedereen is in staat om hun eigen tuin te onderhouden. Dit kan zijn doordat ze slecht ter been zijn, ziek zijn of omdat ze door harde omstandigheden geen tijd ervoor hebben. Denk in dit laatste geval bijvoorbeeld aan mensen die de afgelopen tijd hard voor ons gewerkt hebben om het coronavirus te bestrijden. Verpleegkundigen, hulpverleners en ook andere mensen die voor ons dag en nacht aan het werk zijn geweest om de boel draaiende te houden. Al deze hulpbehoevenden verdienen rust in een mooie nette tuin en de hoveniers van Hovenier Helpt werken hier graag aan mee.

Kleine daden? Grote gevolgen!
Lieuwe Westra, vakbekwaam hovenier namens Hovenier Helpt: "Een samenleving betekent samen leven. De kleinste daden kunnen voor veel mensen grote positieve gevolgen hebben. Groen en natuur is voor iedereen belangrijk. Hovenier Helpt combineert het vakmanschap van de hovenier met het helpen van andere mensen. Je kunt een project aanmelden voor een ander, of zelf aan de slag in een tuin. Iedere inzet is welkom bij Hovenier Helpt."

Aanmelden
Iedereen kan op de website van Hovenier Helpt vóór 1 september een project aanmelden. Voorwaarden: Het project moet binnen een dag uit te voeren zijn en materialen worden niet door een hovenier geleverd. Midden september wordt bekend gemaakt of jouw klus bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

Meer berichten