Logo kliknieuws.nl/uden
Wethouder Ingrid Verkuijlen.
Wethouder Ingrid Verkuijlen.

Vragenlijst dienstverlening gemeente Maashorst

  •   keer gelezen

UDEN/LANDERD | De gemeenten Landerd en Uden vormen op 1 januari 2022 samen de gemeente Maashorst. Ze zijn bezig met de voorbereidingen op deze herindeling. Waaronder de dienstverlening van de nieuwe gemeente. Om dit samen met de inwoners vorm te geven, wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen. Hierin kunt u aangeven wat u belangrijk vindt in de dienstverlening van uw gemeente.

De gemeenten Landerd en uden vinden het belangrijk dat de dienstverlening van de (nieuwe) gemeente goed aansluit op de wensen van hun inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen. Daarom wordt u als inwoner uitgenodigd om hierover uw mening te geven via het invullen van een vragenlijst. De resultaten hiervan worden meegenomen in de vormgeving van de dienstverlening van de toekomstige gemeente Maashorst.

Heeft u een brief ontvangen?
Het kan zijn, dat u deze week een brief over dit onderwerp ontvangt. U bent dan één van 8000 geadresseerden die via een steekproef uit de basisadministraties naar voren kwam. Heeft u de vragenlijst via die uitnodiging al ingevuld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.

Hoe vul ik de vragenlijst in?
U kunt de vragenlijst invullen tot en met 23 augustus 2020. Het invullen van de enquête kost u ongeveer 10 minuten. Heeft u geen computer of internet? Bel dan naar 085-4860110. U kunt het onderzoek dan direct telefonisch doen. Het invullen van de enquête is volledig anoniem en is niet naar u als persoon te herleiden. De gemeentes vragen u alleen persoonlijke informatie als u aangeeft verder mee te willen denken over het beleid.

Bedankt voor het invullen
De gemeenten hopen dat u mee wilt werken, zodat ze zoveel mogelijk resultaat op kunnen halen om de dienstverlening van de gemeente Maashorst zo goed mogelijk op de wensen van de inwoners te kunnen aansluiten. Alvast veel dank voor het invullen van de vragenlijst.

Meer berichten