Foto: HKNatuurfotografie 2015

Oerlekker in De Maashorst

  •   keer gelezen

UDEN/LANDERD | De eerste twee weken van augustus staat het oergebied van Brabant helemaal in het teken van oerlekker Maashorst. Ontmoet de vakmannen en –vrouwen in het gebied, proef de streek op meer dan veertig smakelijke locaties of maak een oerlekkere toer met de streekproductenroutes.

De Maashorst is stoer en echt. Dat geldt voor de natuur en het landschap. Maar ook voor de mensen die er wonen en werken; boeren en verwerkers met oog voor milieu, gezondheid en smaak. Hun fruit, groenten, kazen en bieren vinden gretig aftrek en winnen prijzen. Maar wie zijn deze mensen en wat drijft hen? Hoe verbouwen ze hun producten, wat maakt hun ambacht zo bijzonder en wat bindt het aan De Maashorst? Ontmoet deze vakmannen en -vrouwen tijdens oerlekkere tochten, van wijnwandeling tot smaaksafari of geniet van een bijzonder arrangement op de mooiste picknickplekjes. Auto- en fietsroutes brengen je bij de lekkerste streekproducten en horecagelegenheden. En wie op Maashorst Smaaksafari gaat, is verzekerd van een avontuurlijke tocht met zes heerlijke pitstops. 

Informatie
Doe mee aan de winactie op www.bezoekdemaashorst.nl en win twee tickets. Op de site staat verder alle informatie over (gratis) te bezoeken evenementen, streekproductenroutes, historische oerschatten en uitstapjes met de kinderen.

Meer berichten