Afbeelding
Foto: Kim van Tiel

Feestelijke opening padelbanen Set’77

Algemeen 772 keer gelezen

ZEELAND | Tennisvereniging Set’77 Zeeland beschikt al enkele maanden over twee nieuwe padelbanen. Deze zijn al in gebruik, maar corona verhinderde tot nu een feestelijke, officiële opening. Op zondag 23 augustus gaat het alsnog gebeuren. Burgemeester Bakermans en Pieter de Leijer (KNLTB) zullen om 13.00 uur de openingshandelingen verrichten.

In nauwe samenwerking met tennisvereniging De Witte Schare Schaijk en met een bijdrage uit het Stimuleringsbudget Buitensport van de gemeente Landerd zijn de Zeelandse padelbanen tot stand gekomen. 

Tijdens de opening is er van 10.00 tot 12.30 uur een clinic dubbelspel voor competitiespelers. Om 13.00 uur zal burgemeester Bakermans de padelbanen officieel openen. Namens de KNLTB zal ook Pieter de Leijer een steentje bijdragen. Aansluitend spelen Nederlandse toppadelspelers een demonstratiepartij. Daarna is er voor iedereen de gelegenheid om de racketsport uit te proberen en wordt de clinic dubbelspel afgerond.

De opening volgt de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie, ga naar www.set77.nl of mail voorzitter William van Stiphout via wvanstiphout@home.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant