Afbeelding

Workshop Mindfulness bij Mind-Workz Uden

Algemeen 632 keer gelezen

UDEN | Binnenkort starten weer nieuwe mindfulness trainingen bij Mind-Workz in Uden. In een tijd waar van iedereen steeds meer wordt verwacht is het goed om te zorgen dat we in balans blijven en goed kunnen functioneren. Zowel privé als op het werk. 

Wil je met meer aandacht in het leven staan en bewuste keuzes maken? Ben jij op zoek naar een anker voor meer innerlijke rust, balans en zelfwaardering? Het trainen van mindfulness kan je zo’n anker bieden. Mindfulness is een mentale conditietraining, ook wel aandachttraining genoemd.

In de 8-weekse Mindfulness training leer je door middel van aandachtoefeningen en meditatietechnieken, gecombineerd met onderdelen uit zowel de westerse als de oosterse psychologie én inzichten uit de neurowetenschappen jezelf beter op te vangen en te reguleren met betrekking tot stress, piekeren en druk. Je traint je brein intensief waardoor je meer rust helderheid en ontspanning ervaart. Ook als je bewuster wilt leven en jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen is mindfulness iets voor jou.

Voor mensen die eerst willen kennismaken met Mindfulness organiseert Mind-Workz op Zondagmorgen 23 augustus een introductieworkshop. Mindfulness trainers Suzanne van den Heuvel en John Bernards vertellen tijdens de workshop over mindfulness, wat het je zou kunnen brengen en hoe je het kunt toepassen in je leven. Je kunt in de workshop mindfulness direct ervaren door enkele eenvoudige oefeningen.

De (neuro) wetenschappelijke bewijzen voor de effectiviteit van mindfulness op de geestelijke en lichamelijke gezondheid haalt Mindfulness uit de ‘zweefhoek’ en zet deze met beide benen op de grond.

De workshop vindt plaats in D’n Office aan de Loopkantstraat 25 in Uden. De workshop start om 10.30 uur. Je kunt inlopen vanaf 10.15 uur. Als bijdrage voor de deelname wordt een vrije gift gevraagd. Voor meer informatie of om aan te melden, ga naar www.mind-workz.nl of bel naar 06-30444017 of 06-10727094.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant