Afbeelding

Veilig Verkeer Nederland: gratis je verkeerskennis opfrissen

Algemeen 776 keer gelezen

UDEN | We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan gratis meedoen met de Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Uden, in samenwerking met de lokale VVN afdeling en seniorenverenigingen vinden er twee opfriscursussen verkeerskennis plaats voor de ervaren automobilist.

Het betreft een tweedaagse cursus. De cursussen vinden plaats op dinsdag 6 en 13 oktober van 9.15 tot 11.30 uur en op woensdag 11 en 18 november van 13.15 tot 15.30 uur. Je wordt dus beide dagen verwacht.

Ben je boven de 55, een ervaren verkeersdeelnemer en inwoner van de gemeente Uden en is dit iets voor jou? Meld je dan uiterlijk een week voor aanvang van de cursus aan via www.vvn.nl/opfriscursusuden of bel tijdens kantooruren met 088-5248850. Deelname is gratis, maar vol is vol. Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens. De opfriscursussen volgen de huidige RIVM richtlijnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant