Melanie, Nico en Ton staan aanstaande vrijdag in de Pul.
Melanie, Nico en Ton staan aanstaande vrijdag in de Pul.

We Want More finalist Mell & Vintage Future in De Pul

  •   keer gelezen

UDEN | Melanie Jonk, Nico Brandsen en Ton Dijkman lieten zondag 16 augustus aan meer dan een miljoen kijkers zien wat ze in huis hadden in de finale van het SBS6-programma We Want More. Vrijdag 21 augustus staat het trio in De Pul voor een intiem optreden.

Aandachtige televisiekijkers kennen Melanie, ook bekend als Mell, al van haar deelname aan The Voice en het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Maar nooit eerder was ze zo op haar plek als met de sessiemuzikanten Nico en Ton. Samen vormen zij de band Mell & Vintage Future.

Unieke live vorm
Mell & Vintage Future zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, haar unieke live vorm gevonden. Naast een mooi avontuur bij het SBS6-programma We Want More, is hun nieuwe single Brand New Day op dit moment de Topsong op NPO Radio 2.

Informatie
Op het moment van schrijven, zijn er nog enkele tickets beschikbaar voor de show van Mell & Vintage Future in De Pul aankomende vrijdag. Alle concerten in De Pul zijn momenteel zitconcerten, waarbij geheel in lijn met de maatregelen tegen het coronavirus, kan worden genoten van livemuziek. Daardoor is ook de hoeveelheid beschikbare plaatsen beperkt, dus koop je tickets snel via www.livepul.com.

Meer berichten