Er zijn nog kaartjes te koop voor de middagvoorstelling van Rowwen Hèze in de Pul.
Er zijn nog kaartjes te koop voor de middagvoorstelling van Rowwen Hèze in de Pul.

Rowwen Hèze frontman Jack Poels twee keer in De Pul

  •   keer gelezen

UDEN | Na ruim 35 jaar muziek maken, kwam Jack Poels eerder dit jaar met zijn allereerste solo-album en tournee. Maar de coronacrisis gooide de tournee in de war. Zaterdag 22 augustus staat het gezicht van Rowwen Hèze in De Pul samen met Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans met muziek van Poels’ soloalbum Blauwe Vear. 

Het soloalbum Blauwe Vear staat vol met nummers waar de fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast van zullen worden. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Het zijn Limburgse ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid.
Oorspronkelijk zou het concert van Jack Poels al een zitconcert zijn. Maar met de huidige coronamaatregelen zijn alle concerten in De Pul inmiddels zitconcerten. Hierdoor is het aantal plekken zeer beperkt. De eerste show van Jack Poels in De Pul was dan ook binnen no-time uitverkocht, waarna er een tweede (middag)voorstelling werd aangekondigd.

Informatie
Ook de verkoop van de middagvoorstelling verloopt snel. Om ook nog een kaartje te kunnen bemachtigen, ga snel naar www.livepul.com. Daar vind je ook meer informatie over onze maatregelen ten tijde van deze coronacrisis. In De Pul kun je, volledig in lijn met de maatregelen om dit virus te bestrijden, genieten van livemuziek.

Meer berichten