Foodtruck Festival Smul in september gecanceld

  •   keer gelezen

UDEN | De organisatie heeft besloten Foodtruck Festival Smul in september te cancelen. “Maandag 10 augustus is er een nieuwe noodverordening van kracht. De maatregelen die daarin zijn vastgelegd en de stijging van het aantal Corona besmettingen heeft ons doen besluiten dat we Smul niet kunnen organiseren zoals wij het voor ogen hebben”, aldus Perry Witlox van Life Events Uden.

De organisatie zegt de gezondheid van hun bezoekers niet te kunnen garanderen en een besmettingsgeval op het terrein zou grote gevolgen kunnen hebben voor de verspreiding van het virus. Daarom is besloten het festival niet door te laten gaan. Samen met de Gemeente is nog gekeken naar oplossingen en ook zij hebben alles geprobeerd om de Udenaren een evenement te geven waar ze zo naar verlangen. 

Wendy Witlox vult aan: "We hebben de hoop dat we Smul in 2021 weer neer kunnen zetten zoals jullie het graag zien: met gezellige optredens, heerlijk eten, kinderen spelend op het speelplein, de zwembadjes over het terrein als het te warm is en natuurlijk iedereen op picknick kleedjes."

Meer berichten