Het is sale bij 2ehands winkel Villa-Vintage.
Het is sale bij 2ehands winkel Villa-Vintage. (Foto: )

Stijlvolle 2ehands-merkkleding bij Villa-Vintage aan de Bitswijk

  •   keer gelezen

UDEN | Villa-Vintage aan de Bitswijk 1 in Uden is een “belevingswinkel” met stijlvolle, aantrekkelijk geprijsde tweedehands merkkleding en modeaccessoires voor dames en kinderen. Daarnaast vind je er ook schoenen en leuke vintage woonaccessoires.

Shoppen in ‘2ehands winkels’ is helemaal hip. Daarbij wordt door items een tweede leven te geven verduurzaming verder ontwikkeld. Villa-Vintage hecht waarde aan het bewuster dragen van kleding en brengt inbrengers en kopers bij elkaar. Door hun passie en kennis van trends weten zij items op de juiste waarde te schatten. Zo krijgt iedereen de best mogelijke deal.

Woensdag 19 augustus start de Sale: 50 procent korting op de gehele zomercollectie. De altijd al aantrekkelijk geprijsde items zijn dan extra interessant. Ook is het weer mogelijk om najaars- en winterkleding en -schoenen in te brengen. Dus heeft u “zo goed als nieuwe” items van bekende merken die u in euro’s wilt omzetten? Lever ze zo snel mogelijk aan en ontvang na verkoop 40 procent van de opbrengst. Voor meer informatie over procedure en voorwaarden raadpleeg de website.

Informatie
Bij Villa-Vintage kun je terecht voor kinderkleding (jongens en meisjes) vanaf maat 68 en dameskleding van maat 34 tot en met maat 46. Inleveren van items kan tijdens openingstijden of op afspraak. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie, ga naar www.villa-vintage.nl of bel 06-83842233.

Meer berichten