Afbeelding

Maak kennis met voetbal tijdens de open dag van FC Uden

Algemeen 514 keer gelezen

UDEN | De open dag bij FC Uden is sinds jaar en dag een klein feestje aan het begin van het seizoen: nieuwe teams die vol goede moed samen het seizoen beginnen; niet-leden die voor het eerst kennismaken met het spelletje voetbal. Ook dit jaar maakt FC Uden er iets moois van aan de Artillerieweg 1 in Uden. Weliswaar gebeurt dat in een iets aangepaste vorm vanwege de huidige omstandigheden, maar dat maakt het feestje niet minder mooi.

De open dag vindt zaterdag 22 augustus plaats. De dag start om 10.45 uur met leuke voetbalclinics, bedoeld voor leden én niet-leden. Heb je een kind dat je graag een keer spelenderwijs kennis laat maken met voetbal? Kom dan aanstaande zaterdag gezellig naar FC Uden.

Na de clinics is er een pauze, waarin je samen lekker kan genieten van een drankje en wat te eten. De kantine en de keuken zijn open.

Na de pauze is het tijd voor de presentatie voor de nieuwe teams van het seizoen 2020/2021. Hoe de teams gepresenteerd worden, wordt nog even geheim gehouden, maar het is de moeite waard om te kijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant