Maak kans op mooie prijzen met Kliknieuws tourspel

  •   keer gelezen

UDEN | Ben jij een kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2020. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner gaat aan de haal met mooie prijzen.

De Tour de France gaat op zaterdag 29 augustus van start in Nice. Het wordt een Ronde van Frankrijk die voornamelijk door het zuiden van het land gaat en waarbij de renners flink wat hoogtekilometers af moeten leggen. Op 20 september finisht het peloton op de Champs-Élysées in de Franse hoofdstad Parijs. Wie zal er dit jaar gaan winnen? En welke sprinters gaan er voor de overwinning? Aan jou de taak om een zo goed mogelijk team te selecteren. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Inschrijven voor het Kliknieuws Tourspel kan via de website https://poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2020.

Prijzen
Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Udens Weekblad, Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss en Nieuwsblad De Maas Driehoek, allen weekbladen van Uitgeverij Talvi BV. Er zijn prachtige prijzen te winnen. Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Meer berichten