Er waren afgelopen weken verschillende kunstwerken te bewonderen.
Er waren afgelopen weken verschillende kunstwerken te bewonderen.

Nog één keer Koffie- en cultuurdagen bij Naat Piek

  •   keer gelezen

UDEN | Theater Naat Piek houdt aankomende zaterdag en zondag de laatste editie van de Koffie- en cultuurdagen. Het terras is geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Nog één keer uitpakken met de culturele versie van het zomerterras voordat de Comediantjes als eerste spelersgroep op 12 september het podium weer gaan bestormen. Deze zomer, op zaterdagen en zondagen in de oneven weken, was het voor bezoekers van het Slingerpad bij de Maashorst even wennen: er stond ineens een terras bij Theater Naat Piek. Wie er aanschoof voor een kopje koffie kwam er al snel achter dat er meer te zien was. Tijdens iedere editie was er een kunstenaar uit Uden of uit de regio, die zijn of haar werk tentoonstelde. Verschillende kunstwerken in staal tot schitterende schilderijen waren er te bewonderen.

Groots afsluiten
Alle kunstenaars van afgelopen edities zijn uitgenodigd om terug te komen voor de afsluiting van het eerste seizoen van de Koffie- en cultuurdagen. Daardoor wordt er een kunstroute rondom het PNEM gebouw gecreëerd. Wie een rondleiding wil door het mooie Vestzaktheater wordt op zijn wenken bediend. Men krijgt een toer achter de schermen van Theater Naat Piek, die verzorgd wordt door een van de vrijwilligers. Na 15.00 uur zal er op beide dagen ook live muziek te horen zijn om aan deze dag een extra dimensie te geven.

Meer berichten