Geef.nl Open zomertoernooi Set’77 Zeeland in het teken van het goede doel

  •   keer gelezen

ZEELAND | In maart 2020 stond het Open Lentetoernooi van Set’77 op de kalender. Een tennistoernooi met hoofdsponsor Geef.nl, een grote, landelijke stichting die op allerlei manieren goede doelenacties ondersteunt. Helaas gooide corona roet in het eten. Binnenkort, vrijdag 28 augustus tot en met zondag 6 september krijgt Set’77 een nieuwe kans met het Geef.nl Open Zomertoernooi. 

Aan het toernooi verbond Set’77 een inzamelactie voor een goed doel. De Set-leden kozen voor het initiatief van Annerie van Oort die in Zeeland al enkele jaren lowbudget etentjes organiseert voor alleenstaanden die behoefte hebben aan sociaal contact en gezelligheid. Een sociaal steuntje in de rug dus.

De gezamenlijke actie van Geef.nl en Set’77 heeft komende week hetzelfde doel als de afgebroken actie in maart: geld inzamelen om de etentjes van Annerie van Oort te ondersteunen. Zo gaat een deel van het toernooi-inschrijfgeld naar de actie, de opbrengst van de traditionele toernooiloterij en een deel van de opbrengst uit de verkoop van friet en snacks gaan ook naar de goede doelenactie 2020. Verder rekent Set’77 op de betrokkenheid en gulheid van leden en niet-leden die kunnen doneren via de site van Geef.nl: www.geef.nl/nl/actie/set77/donateurs Ieder bedrag is welkom. Tijdens de finaledag, zondag 6 september 17.00u, zal burgemeester Bakermans de opbrengst bekend maken en de symbolische cheque aan Annerie van Oort overhandigen.

Meer berichten