Afbeelding

Start verkoop zelfbouwkavels Park Maashorst kamers 2 en 3

Wonen 2.124 keer gelezen

UDEN | Het College van burgemeester en wethouders heeft vandaag besloten om de 32 zelfbouwkavels in kamers 2 en 3 van Park Maashorst vrij te geven voor verkoop. Ook is het inrichtings- en beplantingsplan vastgesteld voor de openbare ruimte in het gebied. Bij meer belangstellenden per kavel wordt geloot. 

De verkoop van de bouwkavels in Park Maashorst verloopt via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf maandag 21 september via een kavelkeuzeformulier inschrijven voor een kavel. Dit formulier staat vanaf die datum op de website www.woneninuden.nl of kan dan worden aangevraagd via kavel@uden.nl. De inschrijftermijn sluit op 19 oktober 2020. Kavels waarvoor slechts één inschrijver is, worden direct toegewezen. De overige kavels zullen onder toezicht van een notaris begin november worden verloot. 

Informatiebijeenkomst
Voorafgaand aan de start van de inschrijftermijn organiseert de gemeente nog een informatiebijeenkomst over de kavels. Dan kunnen deelnemers terecht voor meer informatie, bijvoorbeeld over de bouwvoorwaarden, de groeninrichting van het gebied of het verkoopproces van de kavels. In verband met de coronavoorschriften is deelname alleen mogelijk na aanmelding en ontvangst van een bevestiging van deelname. Om 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, organiseert de gemeente de informatiebijeenkomst in vier delen. Aan elk deel kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met zondag 13 september via kavel@uden.nl. Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer, het aantal personen waarmee je wilt deelnemen én het tijdsblok van je eerste én tweede voorkeur. De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 19 september in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Markt in Uden:

Blok 1 – 10:00 – 11:00 uur 

Blok 2 – 11:30 – 12:30 uur 

Blok 3 – 13:30 – 14:30 uur 

Blok 4 – 15.00 – 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant