Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Herman Kaalverink

Nazomermarkt bij Gewoon Goed Uden

  •   keer gelezen

UDEN | Participatiecentrum Gewoon Goed Uden houdt zaterdag 12 september een nazomermarkt met op het buitenterrein een gezellig terras. Op het terras van Gewoon Goed kun je terecht voor koffie, thee en frisse limonade.

Op deze zomerse markt worden producten verkocht die in de verschillende werkplaatsen gemaakt worden door deelnemers in dagbesteding. Dit zijn producten van hout, textiel en van gerecycled materiaal. Deze middag wordt ook de nieuwe winkel feestelijk geopend, met confetti en een glaasje bubbels. Daarnaast is er een tweedehandskleding markt waar zowel dames-, heren- en kinderkleding tegen een kiloprijs van 2,50 euro wordt verkocht. Er kunnen vier personen tegelijk in de winkel. Ze delen winkelbonnen uit waarmee je nog een maand tegen de kiloprijs kan winkelen. Kom snuffelen, passen en steek jezelf voor weinig in het nieuw.

Informatie
De nazomermarkt start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Gewoon Goed is gevestigd aan de Udenseweg 4-6 in Uden. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s aan de voorzijde van het pand. Wil je meer weten over Gewoon Goed Uden en hun producten, bezoek de website www.gewoongoed-uden.nl of www.facebook.com/gewoongoeduden.

Meer berichten