Logo kliknieuws.nl/uden
Foto:
DorpsDeal van de week

Ga jij de uitdaging aan? Laat je hersenen kraken en ontsnap uit The Temple Challenge

  •   keer gelezen

GA JIJ DE UITDAGING AAN?
The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn. Je betaalt nu maar €15,- (25% korting) voor deze DorpsDeal om mee te doen aan The Temple Challenge.

The Temple Challenge is dé uitdaging voor een groep vrienden, collega’s, verenigingen, familie of wat voor groep dan ook! Wij zijn er voor de kleine, maar zeker ook voor de grote groepen. Dus of je nu met vier personen komt of met honderd. En of je nu 9 of 90 jaar bent, een uitdagende en gezellige middag is gegarandeerd!

Midden in het Brabantse Nistelrode vind je De Temple Challenge. Een uitdaging voor jong en oud waarbij het de bedoeling is om in teams van twee zoveel mogelijk punten te behalen.

Met de juiste spirit los je samen de verschillende uitdagingen op in de 12 kamers die de tempel rijk is. De spellen doen een beroep op je behendigheid, creativiteit en uiteraard jullie samenwerkingsvermogen.

Door de opzet van De Temple Challenge kan je hier zowel met een kleine als met een grote groep terecht en kan je hier ook prima een kinderfeestje vieren. Voordat je aan het avontuur begint – of uiteraard na afloop – kan je een ontspannen drankje doen in het Winners café. Met de bereikbaarheid zit het trouwens ook wel goed, parkeren kan gratis voor de deur.

Daarnaast is The Temple Challenge ook erg leuk voor het vieren van een kinderfeestje!

Wil je gebruik maken van deze DorpsDeal? Deze vouchers zijn alleen geldig op zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 19.00 uur, op basis van de beschikbaarheid.
Koop je vouchers op https://www.dorpsdeals.nl/product/ga-jij-de-uitdaging-aan-laat-je-hersenen-kraken-en-ontsnap-uit-the-temple-challenge/

The Temple Challenge 
Laar 24, 5388 HL Nistelrode
reserveringen@templechallenge.nl
Website: www.templechallenge.nl
Facebook: @TempleChallengeNistelrode

Openingstijden op afspraak.

Meer berichten