Logo kliknieuws.nl/uden

Koop een fiets of vind 'm terug op fietsenkijkdag

  •   keer gelezen

UDEN | Er vindt weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats aan de Hockeyweg (ingang Boekelsedijk) op zaterdag 19 september tussen 10.00 en 11.00 uur. Er zijn ongeveer dertig fietsen te koop.

Op deze dag kun je een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van drie maanden verstreken is. Je vult je naam, het nummer van de fiets en je bod in op een inschrijfformulier. Ter plekke wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig. Uiteraard mag je ook op meerdere fietsen een bod doen. Je bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor je het hoogste bod hebt gedaan.

Verloren fietsen
Gevonden fietsen waarvan de wettelijke bewaartermijn nog niet verstreken is, kunnen alleen tijdens deze dag bekeken worden. De fietsen staan in een afgesloten ruimte, die alleen toegankelijk is op vertoon van een origineel proces-verbaal. Personen die een fiets kwijt zijn of tussentijds bericht hebben gehad dat hun fiets weer terecht is, kunnen deze alléén op de fietsenkijk- en verkoopdag komen bekijken en/of ophalen. Eigenaren die hier hun verloren fiets terugvinden, moeten het origineel proces-verbaal van de politie inleveren.

Meer berichten