Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Bernhoven

Krijg inzage in medisch dossier Bernhoven door digitale aanvraag

  •   keer gelezen

UDEN | In Bernhoven is het voor de patiënt mogelijk om inzage te hebben in het medisch dossier. Dit is mogelijk door activatie van de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) ‘Natuurlijk Samen’. Voor de coronacrisis kon de patiënt fysiek een account aanvragen in de @Lounge op de locatie in Uden. Door de coronamaatregelen is de @lounge gesloten en nu kan de patiënt online een account aanvragen.

Op www.bernhoven.nl/pgoaccount is een webformulier beschikbaar en daarmee kan de patiënt een PGO-account aanvragen. Na verzending van het ingevulde webformulier maakt Bernhoven een account aan en neemt vervolgens contact op met de patiënt.

PGO
De patiënt kan een deel van de dossierinformatie inzien waaronder persoonlijke gegevens, allergieën, medicatie, laboratoriumuitslagen, brieven naar de huisarts en geplande afspraken. Daarnaast staan er voor bepaalde poliklinische afspraken vragenlijsten klaar. Tevens is er een digitale bibliotheek beschikbaar met folders. Je verzamelt en beheert zelf je gegevens en in de toekomst zijn deze deelbaar met andere zorgpartners. Let op: je gegevens bekend vanaf juni 2018 zijn zichtbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over de PGO ‘Natuurlijk Samen’ en vragen kan de patiënt contact opnemen met de medewerkers van het begeleidingscentrum van de PGO. Het begeleidingscentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur op 0413 40 28 47. Of stuur een mail naar pgo@bernhoven.nl.

Meer berichten