Logo kliknieuws.nl/uden
"De herfst is de mooiste tijd van het jaar om natuurfoto’s te gaan maken", aldus Ronald.
"De herfst is de mooiste tijd van het jaar om natuurfoto’s te gaan maken", aldus Ronald. (Foto: Ronald Strijbosch)

Workshops natuurfotografie in de herfst met Ronald Strijbosch

  •   keer gelezen

UDEN | RonaldStrijboschPhotography verzorgt in oktober speciale workshops natuurfotografie in de herfst voor beginners en minder ervaren amateurfotografen die meer willen bereiken met hun camera.

Leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je gewild had, en ontdek wat er allemaal mogelijk is met je camera. Dat is waar het in deze fotoworkshops om gaat: het leren en toepassen van basisvaardigheden. De workshop voor beginners is op zaterdag 10 oktober en op zaterdag 24 oktober en begint om 09.00 uur met een uurtje uitleg over de basis en technieken. Dit op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Daarna ga je op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met camera instellingen, composities en standpunten. De vervolg workshop voor gevorderden is op zaterdag 17 oktober en op zaterdag 31 oktober. In deze workshop ga je een stapje verder en al om 08.00 uur aan de slag met technieken zoals panorama, HDR en focus stacking. Na een korte uitleg ga je op pad. De workshops starten bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode en duren tot zo'n 13.30 uur. Een groep bestaat uit maximaal 6 personen, je krijgt veel persoonlijke aandacht.
De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven deel te nemen. De workshops kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. Meer info en aanmelden: ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie.

Meer berichten