Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Bernhoven

Medisch directeur Bernhoven Mariëlle Bartholomeus is Topvrouw van het Jaar 2020

  •   keer gelezen

UDEN | Mariëlle Bartholomeus is Topvrouw van het Jaar 2020. Dit werd gisteren bekendgemaakt tijdens de feestelijke online verkiezingsavond. Mariëlle werkte als medisch directeur in het epicentrum van de coronacrisis.

Ze was genomineerd samen met Conny Helder – Raad van Bestuur Tante Louise en Ellis Jeurissen - Directeur Publieke Gezondheidszorg & Ambulancezorg GGD Brabant Zuidoost.

De jury roemt haar authenticiteit en haar hands-on leiderschap waarin zij mensen vertrouwen geeft en in hun kracht zet: “ Ze durft te vragen en haalt daarmee kennis van buiten naar binnen. Ze benadrukt dat je een crisis niet alleen kunt oplossen. Het is als team gedaan waarin samenwerking van groot belang is. De vele pakkende voorbeelden waarin ze zichzelf niet op de voorgrond plaatst maar helder leiderschap toont in deze crisis heeft de doorslag gegeven.” Mariëlle is erg blij met de externe waardering die uit de prijs blijkt en draagt de prijs op aan het hele team in Bernhoven en ook alle patiënten en samenwerkingspartners in de regio.

Meer berichten