Haco Slapen & Wonen Uden levert meubelen uit voorraad!
Haco Slapen & Wonen Uden levert meubelen uit voorraad!

Nu ook een Haco Wonen & Slapen geopend in Uden

Zakelijk 1.350 keer gelezen

UDEN | Met 32 vestigingen in Nederland en 4 in Spanje en een bestaan van ruim 50 jaar is Haco Wonen & Slapen een goede bekendheid op woongebied. 

Udenaren hoeven nu niet meer ver weg om bij Haco te slagen, want op zaterdag 12 september opende de nieuwe vestiging in Uden haar deuren. Met een ruim opgezette showroom van 1700 vierkante meter en persoonlijk advies ben je aan de Industrielaan 10 op het juiste adres! “De klant staat hier nog echt centraal”, aldus bedrijfsleider Michael van Sas. Haco Wonen & Slapen heeft twee grote voordelen ten opzichte van andere woonwinkels. De eerste zit hem al in de naam van de winkelketen. Haco heeft dus niet alleen woon-, maar ook slaapmeubels zoals vele boxsprings en slaapkamerkasten. Daarom hoef je voor al je meubels maar op één locatie te zijn.

Enorme voorraden!
Ten tweede heeft Haco Wonen & Slapen een groot centraal magazijn met 20.000m2 voorraad! Dat houdt in dat er veel meer op voorraad is dan bij de meeste woonwinkels. Zo is niet alleen de levertijd erg kort, ook kunnen de meubelen dankzij het groot inkopen zeer scherp worden aangeboden met behoud van de kwaliteit. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf meubels samen te stellen, waarbij geen vraag te gek is.

‘Ongedwongen sfeer’
Ondanks dat Haco Wonen & Slapen een zeer grote keten is, houden ze bij het filiaal in Uden de lijntjes kort. “Mocht er iets mis zijn, dan krijg je niet te maken met een hoofdkantoor of afspeelbandje. Nee, dan bel je rechtstreeks naar Uden. De mensen die je eerder hebben geholpen zullen je dan weer helpen, zonder dat je telkens hetzelfde verhaal moet herhalen. Wij doen er vervolgens alles aan om het probleem op te lossen. Pas had ik een wat ouder stel dat bang was dat de montage niet helemaal vlekkeloos zou verlopen. Het was vlakbij dus heb ik afgesproken dat als het niet zou lukken ze even moesten bellen dan kon ik na het werk wel even langskomen om het op te lossen. Dat moet je alleen maar niet tegen mijn werkgever zeggen”, lacht Michael, terwijl de eigenaar naast hem zit. De twee heren werken pas een maand samen, maar hebben een dynamiek alsof ze elkaar al jaren kennen. “Wij hebben een fijne samenwerking en er heerst een ongedwongen doch professionele sfeer. Wij willen voor onze klanten ook een ongedwongen sfeer creëren waarin persoonlijke aandacht en de wensen van de klant centraal staan.”

Van villa tot studentenkamer
De nieuwe woonwinkel heeft een hippe, industriële look. Wanneer je binnenstapt, ziet alles er netjes, chic en luxe uit, maar het is ook zeker betaalbaar. “Wij hebben veel programma’s in verschillende prijsklassen. Je kunt hier meubelen en accessoires kopen om een luxe villa mee in te richten, maar ook een studentenkamer. Bovendien is de locatie ideaal, de ruim opgezette kamers en de brede loopbanen zijn zeker in deze tijd erg fijn.” De showroom is erg ruim opgezet en je loopt automatisch een rondje. Alles is op de begane grond, waardoor het rolstoelvriendelijk is en je kunt er gratis parkeren. Ook de ligging aan de ‘woonboulevard’ heeft een versterkend effect.

Voor meer informatie ga naar haco.nu/haco-uden of de Facebookpagina @hacouden.

Afbeelding
Bij Haco Slapen & Wonen Uden kun je meubels laten bezorgen en monteren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant