Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Willy liep 3 jaar geleden als gevolg van een fietsongeluk een hoge dwarslaesie op.</p>

Willy liep 3 jaar geleden als gevolg van een fietsongeluk een hoge dwarslaesie op.

'Fiets mee voor Willy' in Boekel

  •   keer gelezen

BOEKEL | WTC Boekel en Stichting Willy wil vooruit uit Boekel houden aankomende zondag een fietstoertocht voor alle recreatieve fietsers uit de regio. Stichting Willy wil vooruit is vorig jaar opgericht met als doel om geld bij elkaar te brengen voor het aanschaffen van een aangepaste rolstoelbus voor Boekelnaar Willy van de Valk.

Willy liep 3 jaar geleden als gevolg van een fietsongeluk een hoge dwarslaesie op en is voor zijn dagelijkse vervoer aangewezen op een rolstoelbus die speciaal dient te worden aangepast aan zijn beperkingen en mogelijkheden.

Loterij
Iedere fietsliefhebber, met een gewone of een elektrische fiets, wordt van harte uitgenodigd om gezellig mee te fietsen en zodoende ook bij te dragen aan de doelstelling van de stichting. Inschrijven is mogelijk op zondag 4 oktober bij Nia Domo te Boekel tussen 11.00 uur en 13.30 uur, de kosten bedragen 4,50 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deelnemen. Maar daarvoor doe je ook automatisch mee aan de loterij – met diverse mooie prijzen – die aan de tocht verbonden is. De lengte van de tocht is ongeveer 50 kilometer en ongeveer halverwege is een pauzeplaats ingericht waar even uitgerust en wat gegeten en gedronken kan worden. Voor de daar aangeboden versnaperingen wordt een klein bedrag gevraagd maar net als het inschrijfgeld zal ook hiervan de opbrengst volledig ten goede komen aan de stichting. Fietsers die 50 kilometer te ver vinden, bijvoorbeeld gezinnen met jonge kinderen, kunnen een deel van de route overslaan en daarmee dus een kortere afstand rijden. Tijdens de tocht zal in Nia Domo de trekking voor de loterij worden verricht en iedere deelnemer kan dus direct na terugkomst bij Nia Domo meteen zien of er een prijs gewonnen is.

Informatie en doneren
Voor meer informatie over de stichting Willy wil vooruit, zie de website www.willywilvooruit.nl. Mocht je een donatie willen doen voor dit goede doel dan kan dat ook via de website.

Meer berichten