Logo kliknieuws.nl/uden

BabyKwartierXL Boekel over de spelontwikkeling van jonge kinderen

  •   keer gelezen

BOEKEL | Hoe spelen jonge kinderen van 0 tot 1,5 jaar? Hoe ziet deze ontwikkeling eruit en hoe speel je daar als ouder op in? Jeugdverpleegkundige Carmen van Daal is dinsdag 6 oktober te gast bij het BabyKwartierXL in bibliotheek Boekel.

Carmen is werkzaam bij GGD Hart van Brabant. Op een laagdrempelige manier informeert zij ouders over spel. BoekStartcoach Marjon Smits van de Bibliotheek zorgt voor een mooie en inspirerende collectie (prenten)boeken rondom dit thema. 

BabyKwartier
BabyKwartierXL Boekel vindt maandelijks op dinsdag plaats in de bibliotheek. De toegang is gratis. Er is ruimte voor vier ouders en hun baby. Online aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl is daarom verplicht. Uiteraard worden de actuele coronamaatregelen in acht genomen. De volgende XL bijeenkomsten zijn op 3 november en 1 december. De bijeenkomst in november heeft als thema ‘Slaap, kindje slaap’. Eén keer per week, ook op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is het ‘normale’ BabyKwartier. Baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers zijn dan welkom voor informatie en (voor)leesplezier.

Meer berichten