Afbeelding

1000 euro voor Stichting Vrienden van Bernhoven

Algemeen 1.178 keer gelezen

UDEN/HEESCH | Van kleine tasjes tot hele trailers vol, op 7 oktober stond Reisswolf Heesch in het teken van de Nationale Snipperdag. Een dag waarop particulieren, gemeenten én bedrijven gratis en veilig vertrouwelijke documenten konden laten vernietigen. De opbrengst van die dag ging naar Stichting Vrienden van Bernhoven.

Mensen hebben klaarblijkelijk veel opgeruimd de laatste maanden. Dat konden ze bij Reisswolf in Heesch goed merken tijdens de Nationale Snipperdag op 7 oktober. Maar liefst 198 mensen kwamen naar Heesch om hun vertrouwelijke documenten en archieven veilig en kosteloos te laten vernietigen. Zelfs door de regen liet men zich niet afschrikken. Ook dit jaar viel weer op dat particulieren en bedrijven steeds meer bezig zijn met privacy en zorgvuldige gegevensverwerking. Met de invoering van aangescherpte wet- en regelgeving rondom de opslag en verwerking van vertrouwelijke documenten is iedereen bewuster geworden van de
noodzaak om deze documenten veilig op te slaan of te laten vernietigen. Een goede trend die risico’s minimaliseert. In totaal is er 21.347 kilo aan papier in Heesch ingeleverd. Dit papier is inmiddels volgens strenge veiligheidseisen door Reisswolf vernietigd zal worden gerecycled in een nieuw type papier.

Goed doel
Dit jaar heeft elke locatie van Reisswolf een eigen regionaal goed doel gekozen gericht op Zorg. Reisswolf Heesch heeft ervoor gezorgd om haar donatie gaat naar het project ‘Beweeg je Beter’ van Stichting Vrienden van Bernhoven. De cheque ter waarde van 1000 euro is door Ron van Nistelrooij uitgereikt aan Thijs Vonk, bestuurslid van Vrienden van Bernhoven.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant