Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Een eerdere editie van de Nisseroise Kwis.</p>

Een eerdere editie van de Nisseroise Kwis.

Nisseroise Kwis gaat door, óók voor andere dorpen

  •   keer gelezen

NISTELRODE | Vele dorpsquizzen gaan door de coronasituatie niet door. De organisatie van de Nisseroise Kwis denkt ondanks de maatregelen een leuke kwis voor iedereen te kunnen neerzetten, ook voor teams uit omliggende dorpen.

Om coronaproof te kunnen kwissen ben je waarschijnlijk niet in hetzelfde grote gezelschap als andere jaren. Om toch genoeg tijd te hebben voor de kwis, is besloten om dit over twee dagen te verspreiden. De kwis gaat op zondag 27 december 10.00 uur van start gaan en zal uiterlijk op maandag 28 december om 23:30 uur ingeleverd moeten worden. Wil je toch met je ‘oude vertrouwde’ Kwisteam meedoen? Dan zijn hier ook mogelijkheden voor om dit online met elkaar te organiseren.

Kwisboek
Het kwisboek wordt per inschrijving in een papieren versie bij het opgegeven adres bezorgd. Daarnaast wordt het kwisboek ook via de mail verstuurd aan de contactpersoon van het team, zodat diegene iedereen kan voorzien van een online kwisboek. De antwoorden kunnen per categorie online worden ingeleverd via de website.

Regionaal
“Veel kwissen in de regio zijn afgelast en omdat wij iedereen een leuke kwis gunnen, hebben we besloten dat ook teams uit andere dorpen in de regio zich kunnen inschrijven”, aldus de organisatie. De kwisboeken worden uiterlijk in een straal van ongeveer 10 kilometer rondom Nistelrode bezorgd. Woon je verder dan 10 kilometer vanaf Nistelrode, maar wil je graag met de kwis meedoen, neem dan even contact op via info@nisseroisekwis.nl.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan de 10e editie van de Nisseroise Kwis? Schrijf je dan in via www.nisseroisekwis.nl. Dit kan vanaf 1 november tot en met 15 december. Het kwisboek kost 10 euro en kan via een online betaalverzoek worden voldaan.

Meer berichten