Logo kliknieuws.nl/uden

Werknemers in regio kunnen zich sneller laten testen

  •   keer gelezen

UDEN | Werknemers uit Uden en omgeving kunnen zich vanaf vandaag sneller laten testen in Uden. De teststraat bevindt zich op de parkeerplaats van de Lichtfabriek, aan de Frontstraat 4.

De SBBU heeft het initiatief genomen om een eigen Corona-teststraat in te richten voor bedrijven in Uden en omstreken. Dit omdat de druk op de Covid-teststraten van de GGD enorm toeneemt en de wachttijd om te testen steeds verder oploopt. De teststraat is er voor alle werknemers (en eventueel hun partners met klachten, indien de werkgever bereid is dit te betalen) in Uden en omstreken. Aanmelden dient altijd via het bedrijf te gebeuren.

Uitslag
Werkgevers kunnen zich online registreren via www.sbbu.nl/corona. De teststraat is elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend. Vanwege de grote testcapaciteit en snelle doorlooptijd kan meestal binnen 24 uur een afspraak ingepland worden. Afhankelijk van het tijdstip van de afname van de test ontvangt de werknemer meestal binnen 48 uur, uiterlijk 72 uur, de uitslag per mail.

Meer berichten