Logo kliknieuws.nl/uden

Fonds Cohesie: steuntje in de rug voor goed doel

  •   keer gelezen

UDEN | Cohesie, het maatschappelijk fonds van Hendriks Coppelmans Bouwgroep, is weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten, die uitgevoerd moeten worden in Brabant of Zuid-Gelderland, maken kans op een financiële ondersteuning. Zo helpt de bouwgroep de projecten een stapje verder.

Via Fonds Cohesie financiert Hendriks Coppelmans al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema ‘mensen en hun woonomgeving’. De Udense bouwgroep is dagelijks actief in de woon- en leefomgeving van mensen en werkt vanuit de visie dat wonen geweldig moet zijn. Fonds Cohesie is één van de manieren waarop zij deze visie in praktijk brengt. Vorig jaar ging de bijdrage van het Fonds naar Zorgboerderij In ’t Westen uit Nijmegen en project Grote Broer en Zus uit Breda. Zij konden samen rekenen op zo’n 10.000 euro.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken hebben met huisvesting of de woonomgeving van mensen en uitgevoerd worden in Brabant, Limburg of Zuid-Gelderland. Overige criteria en het aanmeldformulier zijn te vinden op www.fonds-cohesie.nl.

Selectie
Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december namens het fonds stemmen op hun favoriete goededoelenproject. Iedere stem is 20 euro waard. Aanmelden kan tot en met 9 november op www.fonds-cohesie.nl.Fonds Cohesie: steuntje in de rug voor goed doel.

Meer berichten