Logo kliknieuws.nl/uden

Het Hoischurke gaat opnieuw live uitzenden voor de jeugd

  •   keer gelezen

ZEELAND | Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt is het voor het Zeelandse Hoischurke niet mogelijk om activiteiten in De Vlashoeve te organiseren. Daarom zal de Geen Grenzen Wonderland editie die voor zaterdag 24 oktober op de planning stond niet doorgaan. Maar het Hoischurke gaat niet bij de pakken neer zitten.

”We gaan een vervolg geven aan de online live uitzendingen die we in april en mei van dit jaar ook hebben gedaan”, zegt voorzitter Daan van der Cruijsen. “Deze online uitzending is live te volgen via ons Instagramkanaal ‘@hoischurke’. De jeugd -en hun ouders- kunnen onze DJ’s dan thuis op hun mobiel zien en lekker mee feesten. Via de chat hebben we interactie met de jeugd. Je kunt ons live aan het werk zien op zaterdag 24 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. Doe je oortjes in, of zet de speaker hard zodat je ouders ook mee moeten luisteren, en springen maar! Zorg wel dat je ’hoischurke’ volgt op Instagram.”

Ook de Spooktocht op 7 november en het Zaalvoetbaltoernooi op 13 december zullen vanwege de Corona-beperkingen niet doorgaan. Het Hoischurke in Zeeland richt zich op de jeugd vanaf groep 7 basisschool tot 15 jaar uit de regio en organiseert activiteiten in de Vlashoeve of op locatie. Meer info is te vinden op Facebook, Instagram of op www.hoischurke.nl.

Meer berichten