Logo kliknieuws.nl/uden
<p>De afgelopen tijd is er bij Van Zutphen Bedden hard gewerkt aan de Linolux shop-in-shop.</p>

De afgelopen tijd is er bij Van Zutphen Bedden hard gewerkt aan de Linolux shop-in-shop.

Van Zutphen Bedden heeft een nieuwe Linolux shop-in-shop

  •   keer gelezen

ERP | Inmiddels is Van Zutphen Bedden uit Erp uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van slapen. Ze hebben vijf jaar geleden al een uitbreiding van de bedlinnen afdeling in onze winkel gecreëerd maar er kwam steeds meer vraag naar bad en keuken textiel. Daarom hebben ze besloten om naast de 1500 vierkante meter grote showroom met vele A-merk boxsprings, matrassen en bedden er een ruim opgezette Linolux shop-in-shop te realiseren.

De afgelopen tijd is er bij Van Zutphen Bedden in Erp hard gewerkt aan de nieuwe Linolux shop-in-shop. Er zijn kosten nog moeite gespaard, van vloer tot plafond is alles vernieuwd. "We zijn helemaal klaar voor de toekomst. Een mooie en goede aanvulling op onze winkel. We hadden al het nodige bedtextiel, maar bad- en keukentextiel is nieuw voor ons. Van badlakens, badjassen, spreien tot thee en vaatdoeken. Maar zeker niet te vergeten de zeer ruime collectie kussens, dekbedden en dekbedovertrekken", laten ze bij de Erpse winkel weten.
Naast bekende bed-, bad- en keukentextiel merken als Vandyck, Beddinghouse, Kardol en Essenza biedt Van Zutphen ook een uitgebreide huiscollectie onder de merknaam Dreamstar en Livello. Deze huiscollectie biedt een super kwaliteit tegen een mooie prijs.

Openingsacties
De opening van de Linolux shop-in-shop is vrijdag 23 oktober. Profiteer van leuke openingsaanbiedingen op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober. Iedereen is van harte welkom bij Van Zutphen Bedden, gevestigd aan het Hertog Janplein 27 in Erp.

Meer berichten