Afbeelding

Bevriende katers zoeken een lief baasje

Human Interest 338 keer gelezen

UDEN | Deze bevriende katers zijn Chaplin (zwart-wit is van 2019) en Joep (cypers-wit is van 2018). De heren hebben elkaar ontmoet op Hokazo. Chaplin zag vanaf het begin op tegen de stoere Joep. Maar door Joep is angsthaasje Chaplin helemaal aan het opbloeien.

Chaplin laat zich aaien als hij aan het spelen is, hij vergeet dan helemaal te spelen. Joep is tijdens het spelen meer de jager die zijn prooi wil besluipen. De heren zoeken een rustig huisje zonder kleine kinderen. Maar wel een huisje met goed afgezette tuin of met een kattenren, zodat de heren hun energie kwijt kunnen. Interesse? Kom naar Hokazo om kennis te maken.

Hokazo nieuws
Het kittenseizoen duurt dit jaar extra lang, omdat het lekker zacht weer blijft. Dit betekent dat dierenopvangcentrum Hokazo nog steeds veel kittens binnen krijgt. “Omdat wij kittens in verband met infectiegevaar liever in pleeg plaatsen, zoeken we nieuwe pleeggezinnen omdat de pleeggezinnen vol zitten. Wat verwachten we van jullie? Dat je in de buurt woont van een van onze dierenartsen en een aparte kamer hebt voor de kittens. Wat krijg je van ons? Alles wat nodig is om onze kittens groot te brengen, voordat ze geplaatst worden. We zoeken ook pleeggezinnen voor angsthaasjes of oudere katten.” Interesse? Stuur een mail naar begeleiding@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant