Afbeelding

Rood-witte kater Tobias is op zoek naar een lief baasje

Human Interest 337 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Tobias. Tobias onze knappe ondeugende rood-witte kater, geschatte geboortedatum is 1 september 2019. Hij is een speelse lieve kater, maar hij heeft ergens een stukje opvoeding gemist.

Tobias kan daar niks aan doen, hij is of te vroeg bij zijn moeder en nestgenootjes weggehaald en/of teveel met handen gespeeld toen hij kitten was. Hierdoor heeft hij nu spelagressie, maar dit is wel op te lossen als hij de ruimte heeft en veel met hem gespeeld wordt zal dat zeker beter worden. We plaatsen Tobias alleen met kinderen vanaf 15 jaar. Tobias moet ook niks van zijn soortgenootjes hebben. Geef je Tobias een tweede kans?

Hokazo nieuws
De angst van menig baasje: je hond ontsnapt op een onbewaakt ogenblik, is nergens meer te vinden. Je kat komt niet voor het avondeten en is de volgende ochtend nog spoorloos. Als bezorgde eigenaar doorzoek je natuurlijk meteen de omgeving. Daarnaast is het belangrijk om contact op te nemen met regionale dierenasiels. Voor dierenopvangcentrum Hokazo kijk je op www.hokazo.nl/vermissing. Je kunt ook de dierenambulance van Hokazo (06 53 707 111) en de gemeente bellen. Deze laatste haalt dieren op die onverhoopt zijn aangereden en overleden. Meer tips vind je op www.amivedi.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant