Afbeelding

Uitslagen Rabo ClubSupport Uden Veghel bekend

Algemeen 1.039 keer gelezen

UDEN | De uitslagen van de Rabo ClubSupport zijn afgelopen maandag door Rabobank Uden Veghel aan de deelnemende verenigingen en stichtingen bekend gemaakt. Vanwege coronamaatregelen vindt er dit jaar geen officiële prijsuitreiking in Theater Markant plaats. Alle deelnemers hebben een persoonlijke mail van de Rabobank ontvangen met daarin de definitieve uitslag. 

door Peter Noy

Vanwege het niet doorgaan van de huldiging van de winnaars heeft de Rabobank voor iedere deelnemer een link meegestuurd met daarin een persoonlijk filmpje. Net als vorig jaar eindigde de Stichting Jeugdbelangen uit Zeeland op de eerste plaats. Zij ontvangt binnenkort een bedrag van 3.146,08 euro. De Udense Kinderboerderij bezet opnieuw de tweede plaats met een bedrag van 2.938,38 euro en het PieterBrueghelHuis uit Veghel neemt de derde plaats in en kan een bedrag van 2.718,46 euro op de rekening tegemoet zien. De afgelopen maand konden alle leden van de Rabobank een stem uitbrengen op hun favoriete club.
Er is maar liefst 7.530 keer gestemd. In totaal zijn 320 clubs binnen het verspreidingsgebied van Rabobank Uden Veghel geholpen waarbij een bedrag van 230.000 euro is verdeeld. Penningmeester Thom Beuker van de Kinderboerderij Uden glundert en is erg blij met het behaalde resultaat. “Wat geweldig! Daar mogen wij ook wel een beetje trots op zijn dat zoveel mensen ons een warm hart toedragen. Met dit bedrag gaan we het bestaande caviahok opknappen en uitbreiden met een overdekte buitenren, die ook toegankelijk is voor kinderen”, aldus Thom.

Videoboodschap
Erik Jansen, directievoorzitter van Rabobank Uden Veghel, bedankt in zijn mail alle clubs en verenigingen voor hun deelname aan Rabo ClubSupport. “Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen in de regio Uden Veghel. In een persoonlijke videoboodschap bedankt Jansen alle deelnemers bij de realisatie van hun bestedingsdoel.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant