De kraam op de parkeerplaats.
De kraam op de parkeerplaats. Foto: Henk Lunenburg

Populaire donutketen Dunkin’ Donuts opent pop-up kraam bij Van der Valk

Algemeen 6.541 keer gelezen

UDEN | Op de parkeerplaats van Van der Valk Hotel Uden-Veghel in Uden opent de donutketen Dunkin’ Donuts aankomende vrijdag een pop-up kraam. Dunkin’ Donuts staat over de hele wereld bekend om zijn uitgebreide collectie donuts.

De kraam stond tot voor kort nog in Schaijk, bij het vakantiepark van Roompot. Omdat zij maar een vergunning van één maand kregen, zocht de eigenaar van de Roompot een nieuwe bestemming voor de mobiele kraam. Dat werd Van der Valk in Uden. Vandaag werd de kraam op het parkeerterrein opgebouwd. “Het is natuurlijk hartstikke leuk dat wij hiervoor benaderd zijn, en dat we dit in deze tijd kunnen doen”, vertelt Aniek Dalhuisen - van Vugt van Van der Valk Hotel. “In Schaijk waren de donuts enorm populair en iedere dag helemaal uitverkocht, dus ik ben benieuwd hoe dat hier in Uden gaat!”

Openingsactie
De kraam gaat aanstaande vrijdag om 09.00 uur open. Daarna kun je er dagelijks van 09.00 tot 20.00 uur terecht voor natuurlijk donuts, maar ook koffie. Er is de eerste dag een openingsactie, vertelt Aniek. “Vrijdag krijgen de eerste 25 bezoekers zes gratis donuts bij aanschaf van een box van twaalf. Bij aankoop van minimaal 24 donuts krijg je een gratis Dunkin zwemband cadeau. Iedereen die de Dunkin NL app download krijgt een gratis drankje.” De pop-up kraam blijft minstens een maand staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant