Logo kliknieuws.nl/uden

Word vrijwilliger bij de cursus Klik & Tik

  •   keer gelezen

BOEKEL | Wil jij mensen helpen bij het leren omgaan met de computer? Bibliotheek Boekel zoekt enthousiaste en geduldige vrijwilligers voor het begeleiden van deelnemers bij de cursus Klik & Tik.

Steeds meer zaken moeten digitaal geregeld worden. Dat is handig. Maar voor veel mensen ook lastig. Bibliotheek De Lage Beemden biedt mensen de kans hun digitale vaardigheden te verbeteren.

Cursus Klik & Tik
Sommige mensen hebben geen of heel weinig computerervaring. Sommigen hebben nog nooit een computer aangeraakt en anderen voelen zich niet zeker genoeg om internet op te gaan. Als vrijwilliger Klik & Tik ontvang je de deelnemers en ondersteun je ze bij de online lessen; de deelnemers werken in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Je zorgt voor een prettige sfeer en je helpt de deelnemers computervaardig te worden. Heb je interesse als vrijwilliger Klik & Tik of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Manuela van Amelsvoort via manuelavanamelsvoort@bibliotheekdlb.nl of 06 83 98 40 74. De volledige vacature is te vinden op www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Meer berichten