Logo kliknieuws.nl/uden

Indienen projecten Trap-in 2021 weer mogelijk

  •   keer gelezen

UDEN | Er kunnen weer projecten ingediend worden voor de Trap-in fietstocht, die in 2021 op maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, in Uden en Volkel wordt verreden, onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen.

Mocht de Trap-in niet doorgaan, dan moeten de projecten er rekening mee houden dat er geen donatie plaatsvindt. Inwoners van Uden en Volkel, die een rechtstreeks en actief contact onderhouden met degene die het project uitvoert en op de hoogte zijn van de inhoud en de financiële situatie van het project kunnen de aanvraag indienen. Achteraf draagt de indiener er zorg voor dat de besteding van de gelden bij het bestuur van de Trap-in wordt verantwoord. Het geld moet bestemd zijn voor kleinschalige projecten en zoveel mogelijk ten goede komen aan het verbeteren van de primaire omstandigheden van de plaatselijke bevolking in een ontwikkelingsgebied. Hierbij valt aan denken aan gezondheid, voeding, kleding, onderwijs en huisvesting.

De projecten voor de Trap-In van 2021 kunnen tot en met 24 december 2020, bij voorkeur digitaal, worden ingediend door middel van het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier naar info@trap-in.nl. Mocht dit bezwaarlijk zijn dan is een aanvraagformulier vanaf onze website te downloaden dat daarna volledig ingevuld kan worden opgestuurd naar het secretariaat van de Trap-In, Muntmeester 177C, 5406 BH, Uden Iedereen, die aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet, kan een aanvraag indienen. Ook aanvragen van degenen, die vorig jaar teleurgesteld werden, zijn welkom.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06 20 36 20 30. De richtlijnen voor inzending kun je ook lezen op onze website: www.trap-in.nl. De aanvragen worden beoordeeld door een selectiecommissie en op basis daarvan bepaalt het bestuur welke projecten in 2021 voor steun in aanmerking komen. Giften voor de Trap-in kunnen uiteraard het gehele jaar worden gestort op rekeningnummer NL68RABO01715.90.279 t.n.v. Trap-In Uden Volkel.

Meer berichten