Logo kliknieuws.nl/uden

Werving donateurs De Zonnebloem afdeling Uden, Volkel, Odiliapeel

  •   keer gelezen

UDEN | De Zonnebloem afdeling Uden, Volkel, Odiliapeel houdt in week 47 een deur-aan-deur wervingscampagne in het postcodegebied 5402 en 5403 in Uden.

De wervers gaan tussen 16.00 en 20.00 uur langs de deuren en zijn herkenbaar aan verschillende dingen: een legitimatiebewijs met het Zonnebloemlogo, een grijze jas of grijs hesje met het Zonnebloemlogo. Uit respect voor de 1,5 meter richtlijn werken de wervers met een zgn. ‘werfmat’, waarmee voldoende afstand tot de voordeur gehouden wordt. In teams van twee tot vier mensen gaan wervers langs de deuren. Ze geven uitleg over het werk van De Zonnebloem. Voor registratie van donateurs hebben ze meestal een tablet bij zich. Wervers hebben nooit een collectebus of pinautomaat bij zich en zullen ook nooit om contant geld vragen aan de deur. Ze vragen altijd om een structurele, maandelijkse (eventueel jaarlijkse) bijdrage. Als je donateur wordt vul je daarvoor een machtiging in, op een tablet. De tablet is minder foutgevoelig, omdat bijvoorbeeld adresgegevens automatisch gecontroleerd worden. Via de tablet stuurt De Zonnebloem bovendien direct een bevestigings-email met de gemaakte afspraken.
Omdat het privacygevoelige gegevens betreft, wordt de inschrijving direct doorgestuurd aan het Zonnebloembureau en wordt de tabletinhoud vervolgens weer geleegd.

Meer berichten