Buitengebied van Uden krijgt glasvezel | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden

Buitengebied van Uden krijgt glasvezel

  •   keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor het buitengebied van Uden. Digitale Stad heeft het benodigde inschrijfpercentage voor het aanleggen van glasvezel van 60 procent ruimschoots behaald. De teller staat inmiddels al op 65 procent. Dit betekent dat de aanleg van glasvezel in het buitengebied definitief doorgaat.

De komende weken zullen de nodige voorbereidingen worden getroffen om te kunnen starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk, waarbij onder andere meer afspraken over de uitvoering met de gemeente worden gemaakt, het detailontwerp van het netwerk wordt afgerond en de aanlegplanning wordt vastgesteld. Digitale Stad, verzorgt glasvezelprojecten in het buitengebied, streeft ernaar om begin 2021 te starten met de aanleg.

Inschrijven
Bewoners die zich nog niet hebben ingeschreven, kunnen zich nog inschrijven voor een gratis glasvezelaansluiting. Dit kan nog tegen de reguliere projectvoorwaarden. Meer informatie over het project en antwoorden op veel gestelde vragen vind je op de website www.digitale-stad.nl/uden en de facebookpagina van Digitale Stad. Bellen kan ook naar 085 0711944.

Meer berichten