Het team van Levix Experience Center Uden.
Het team van Levix Experience Center Uden.

Levix Experience Center opent haar deuren in Uden

Algemeen 2.081 keer gelezen

UDEN | Levix Computershop zit al bijna vijftien jaar in Uden, maar was uit haar jasje gegroeid. De computerspecialist is op 7 december niet alleen verhuisd naar de Pastoor Spieringsstraat 11, maar is nu ook een Levix Experience Center geworden. Dit houdt in dat er naast het uitgebreide assortiment aan computers en computer gerelateerde artikelen ook de mogelijkheid is om de nieuwste technologieën in de winkel te kunnen beleven.  

“We hebben er even over nagedacht om het oude pand te verbouwen, maar dit pand aan de Pastoor Spieringsstraat stond al een tijdje leeg. Het is zo’n mooie locatie dat we hebben besloten te verhuizen”, vertelt Ramon Lichtveld, bedrijfsleider van Uden. Het pand is goed in zicht, is open en heeft een goede ligging.  

Beleving 
Om het verschil te maken met andere winkels en de onlinemarkt kwam Levix Experience Center met iets aparts. Dat zit hem in het woordje experience. Daar zijn ze in Den Bosch mee gestart en met succes. Het is een concept waar de klanten blij van worden. “Beleving is onze meerwaarde”, aldus Ruud Schulte, de bedrijfsleider van Levix Experience Center in Den Bosch. “Je kunt bij ons alles met eigen ogen zien en zelf uitproberen. We hebben een gedeelte opgezet voor computers, je kunt verschillende beveiligingscamera’s bekijken, een VR-bril uitproberen en we hebben een gamehoek.” Lichtveld: “We kunnen hier een gaming-PC geheel naar wens samenstellen, zodat je een volledig gefinetuned systeem hebt.” Ook hebben ze in de winkel voorbeelden van thuiswerkplekken om na te bootsen of uit te proberen, wat zeker in deze coronaperiode erg belangrijk is.  

Reparaties
Bij Levix Experience Center hebben ze een eigen technische dienst. “Wij kunnen veel zelf repareren. Dan hoeft de computer, laptop of het randapparatuur niet meteen terug naar de fabrikant. Vaak kan het artikel binnen dezelfde dag of een aantal dagen weer mee naar huis”, legt Lichtveld uit. “Nee kennen we niet. Als we het zelf niet meteen kunnen oplossen, dan zoeken we naar een oplossing.” Ook is er de mogelijkheid om een monteur aan huis te laten komen. Of het nu gaat om onderhoud of om het aansluiten van een printer, alles is mogelijk.  

Een computer zonder zorgen 
Bij Levix Experience Center staat de klant voorop. Dat blijkt wel uit de vele verschillende services die worden aangeboden. Een laptop of PC kan volledig gebruiksklaar worden gemaakt, met zelfs de mogelijkheid voor een back-up van de vorige computer. Ook doen ze aan datarecovery. Met de service Zorgeloos aan huis krijg je één keer per jaar APK, waarbij een monteur aan huis komt. “Bij het zorgeloos pakket kunnen wij met toestemming de computer op afstand overnemen om iets op te lossen. Dat kan al gaan over een mailtje dat je niet vertrouwt. Ook zit er een virusscanner in dit pakket die wij zelf kunnen monitoren”, aldus de bedrijfsleider van Uden.  

Met vier winkels en een webshop houdt Levix Experience Center haar lijntjes kort. Met een groot assortiment en veel voorraad, is de klant snel en direct geholpen. Voor de webshop of meer informatie ga naar www.levix.nl.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant