Afbeelding

Twee mannen aangehouden na overval in Udense woning

Algemeen 2.812 keer gelezen

UDEN | De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden na een overval aan het Oudekerkpad in Uden. Eén van hen wordt verdacht van de overval woensdagavond, de ander van een incident enkele dagen eerder.

Woensdag werd een bewoner van een appartement aan het Oudekerkpad in zijn woning beroofd van persoonlijke eigendommen. Door de politie werd meteen een onderzoek opgestart. Dat leidde in nacht van woensdag op donderdag rond 02.30 uur tot de aanhouding van een 24-jarige man uit Barendrecht in zijn woning. Deze verdachte wordt ervan verdacht dat hij de overval in Uden heeft gepleegd.

Nog een beroving
Donderdagavond rond 22.00 uur werd een 21-jarige man uit Breda aangehouden in Bergen op Zoom. Lopende het onderzoek werd duidelijk dat deze verdachte het slachtoffer op vrijdag 4 december mogelijk zou hebben beroofd. Dit incident kwam pas naar voren tijdens het onderzoek naar de overval in Uden.

Bekenden
De verdachten en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. De politie onderzoekt de beroving en de overval gezamenlijk. Beide verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant