Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

Nog steeds plaatjes en boekjes Mooi Uden beschikbaar

Algemeen 659 keer gelezen

UDEN | De spaaractie van Jumbo de Laak voor het boek Mooi Uden, Volkel en Odiliapeel was een succes. Zelfs na het einde van de actie wilden veel inwoners van Uden en omgeving hun boekje nog compleet krijgen. Daarom startte een Udenaar een verzamelpunt voor de plaatjes, waar veel mensen dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Nu heeft hij nog vele plaatjes en drie volledige boeken over. 

De Udenaar heeft vele plaatjes en boeken gekregen waarmee hij anderen kon helpen. “Nu heb ik nog drie lege boeken met daarbij de complete set van 216 plaatjes. Deze boeken zijn afgegeven om anderen te helpen en ik wil ze doorgeven aan mensen die er graag één willen hebben. De plaatjes zitten er los bij en kunnen het hele boek compleet maken.” Ook lege, halfvolle of volle dubbele boekjes zijn erg welkom. De initiatiefnemer: “Het zou geweldig zijn als er nog ergens een honderdtal lege boekjes tevoorschijn kwamen. Er is aan plaatjes in ieder geval geen gebrek.” Kom dus vooral ook langs als je nog plaatjes nodig hebt; ook als je boekje nog (bijna) leeg is.

Informatie
Het verzamelpunt is aan de Rentmeestershoef 135 in Uden. Hier kun je plaatjes en boekjes aanleveren of ophalen. Je kunt mailen naar plaatjesuden@gmail.com voor verzoeken om plaatjes (en boekjes, indien voorradig). Ophalen kan tussen 12.00 en 17.00 uur. Neem daarvoor een lijstje met je telefoonnummer mee voor wanneer iets eventueel weer beschikbaar wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant