Afbeelding

Lasergamen in Hullies voorjaarsvakantie

Zakelijk 77 keer gelezen
UDEN - Tijdens Hullie Heerlijke voorjaarsvakantie is het weer zijn best genieten bij Hullie.
In tegenstelling tot andere jaren is er in 2015 geen carnavalsprogramma bij Hullie. “Er was minder belangstelling voor Hullie carnavalsprogramma en er waren meer mensen die niet voor het carnavalsprogramma kwamen dan wel. Ook Hullie keuken was beperkt open en alles moest met munten, wat niet het kwaliteitsniveau had waar Hullie naar streeft.” Vandaar dat Hullie hebben besloten om geen carnavalsprogramma te organiseren, maar wel een Heerlijke Voorjaarsvakantie!


[image=298464]

“Het outdoor lasergamen slaat enorm aan, daarom geven we iedereen ook ruimschoots de tijd om te proef lasergamen. Dit zal, bij voldoende deelname, dagelijks plaats vinden om half 12 en half 3. Hullie lasergamen is geschikt voor kinderen van 8 tot 88 jaar, dus vergeet ook de volwassenen niet! Deelname aan Hullie proeflasergamen kost € 5,- per persoon en duurt ongeveer 3 kwartier. Naast het lasergamen zijn alle speelgelegenheden natuurlijk geopend en is Hullie knutselhoek klaar voor de vele knutselwerkjes. De volwassenen kunnen ook heerlijk genieten, want waar eet je de lekkerste spareribs? Bij Hullie natuurlijk!”

De openingstijden zullen zijn: Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 februari 2015 is Hullie gesloten. Van maandag 16 februari tot en met zondag 22 februari is Hullie Speelboerderij dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00, op zaterdag tot 19.00 uur en op zondag zelfs tot 20.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant