Roland de Laak overhandigt een blij Caritas een waardecheque.
Roland de Laak overhandigt een blij Caritas een waardecheque.

Caritas en Jumbo de Laak zorgen samen voor de medemens

Human Interest 791 keer gelezen

UDEN | Het hele jaar door heeft Caritas St Petrus Uden oog voor de medemens met financiële problemen. Daar zijn de 35 vrijwilligers trots op. Voor Kerstmis krijgen alle cliënten van de kledingbank een Caritas-Jumbo waardebon in hun brievenbus. Daarmee mogen ze ‘gratis’ boodschappen gaan doen bij Jumbo de Laak op de Drossaard. 

Caritas is er voor de medemens in nood, in Uden en omgeving en in de rest van de wereld, zoals de arme bevolking in Roemenië. Zij kunnen gratis kleding uitzoeken. De volwassenen en kinderen dansen soms naar buiten, zo blij zijn ze met de ‘nieuwe’ kleding. Caritas wil alle mensen in Uden en omgeving hartelijk danken voor het vele textiel dat is gedeponeerd. Daarvoor staan er zeven containers verspreid door Uden. Ook is textiel af te geven op de Caritas locatie in de voormalige Pius X kerk, Piusplein 115 van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Caritas heeft ook een (financieel) ondersteuningsfonds. Mocht je in de financiële problemen komen omdat je een nota hebt, die je echt niet kunt betalen, mail dan naar caritasuden@hotmail.com. Meer informatie: www.caritasstpetrus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant