Mogen instaleuren Niels (l) en Patrick en eigenaar Richard (r) u binnenkort feliciteren? Doe mee!
Mogen instaleuren Niels (l) en Patrick en eigenaar Richard (r) u binnenkort feliciteren? Doe mee!

Win een compleet zonnepanelen systeem van Sun Solar Systems

Algemeen 933 keer gelezen

UDEN | Sun Solar Systems is een bekende naam in Uden geworden. Zij doen ze er alles aan om bij te dragen aan een duurzaam Uden. Om goed het nieuwe jaar in te gaan, komen zij met een eindejaarsactie, waarbij een compleet zonnepanelen systeem te winnen is. Meld u dus nu aan!

“Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze persoonlijke aanpak”, vertelt Functionaris Richard van Roozendaal. “We komen graag ter plaatse kijken en overleggen met onze klanten wat de wensen zijn. Vervolgens stemmen we hier onze offerte en keuze van materialen op af.” Sun Solar Systems is ook aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne Energie. Daardoor kiest u voor zekerheid voor de korte maar ook lange termijn.

Eindejaarsactie
Door deel te nemen aan de eindejaarsactie kunt u een compleet zonnepanelen systeem winnen. Dit bestaat uit vier mono zonnepanelen met een GoodWe omvormer. Ook de service komt er uiteraard bij. Het systeem wordt volledig bij u geïnstalleerd. Sun Solar Systems wenst iedereen daarmee fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 toe.

Informatie
Aanmelden voor de actie kan door een mail te sturen naar info@sun-solar-systems.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en woonplaats. Geef ook aan waarom u dit systeem zou willen winnen. De winnaar wordt bekend gemaakt via het Udens Weekblad en de Facebookpagina @sunsolarsystemsuden. De actie loopt tot 31 december.
Voor meer informatie over Sun Solar Systems ga naar www.sun-solar-systems.nl, bezoek de showroom aan de Nijverheidsstraat 1 in Uden of bel 0413-290386.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant