Kantinebewoners Hokazo zoeken een huisje

  •   keer gelezen

UDEN | Deze keer willen we jullie aandacht vragen voor onze kantinebewoners. Ze hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn allemaal besmet met FIV. Ze hebben dit overgehouden aan het harde buitenleven.

FIV is niet overdraagbaar op mensen of honden, wel op andere katten. Daarom mogen ze ook niet naar buiten zodat ze geen andere katten kunnen besmetten. Ze kunnen bij een goede verzorging gewoon oud worden. Ze zijn wel gevoeliger voor infecties. We willen ze graag aan jullie voorstellen: onze eigenzinnige Ferrel, duo Guuske en Frammie, pechvogel Jelle, knappe Yentl, onzekere Tinus (foto) en nog bange Bolle. Meer info mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op dit moment niet te bezoeken door het coronavirus. Dit besluit is genomen om de medewerkers te beschermen. Want de dieren moeten toch verzorgd worden, dus kunnen er geen risico’s worden genomen. De dieren die in pleeg zitten, zijn nog wel te bezoeken, maar wel in overleg met het pleeggezin. En natuurlijk alleen als er niemand ziek is en iedereen zich aan de regels houdt die zijn voorgeschreven. Mocht je interesse hebben in een kat dan kan je altijd een mail sturen naar admin@hokazo.nl.

Meer berichten