Afbeelding

Joy zoekt een rustig huisje

Human Interest 507 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Joy, van 2 jaar. Joy is wel een portretje, je moet Joy goed kunnen lezen dan heb je een heerlijk katje.

Joy kan slecht omgaan met teveel prikkels, daarom zoeken wij een rustig huisje voor Joy waar geen kinderen of dieren in wonen. Joy is een lieve, grappige, actieve, nieuwsgierige en lekker eigenwijze poes. Ze moet in een katproof tuin kunnen want ze moet haar energie kwijt kunnen. Ze knuffelt ook graag en heeft graag aandacht tot ze er genoeg van heeft en dan moet je haar signalen niet negeren. Geef haar een eerlijke kans. Interesse? Mail admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws 
Ieder jaar opnieuw melden zich mensen bij Dierenopvangcentrum Hokazo wiens hond of kat op 31 december vermist is geraakt. Het beestje is geschrokken van vuurwerk en er vandoor gegaan. Het dringende advies is dan ook om katten op 31 december de hele dag binnen te houden. En honden met uitlaten niet los te laten lopen. Ook katten die normaliter netjes in de tuin blijven en honden die altijd perfect naar de baas luisteren, kunnen schrikken van een harde knal en in paniek wegvluchten. Hokazo wenst iedereen, mens en dier, een fijne en veilige jaarwisseling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant