Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Blije gezichten tijdens het toernooi.</p>

Blije gezichten tijdens het toernooi.

Jeugd geniet van geslaagd toernooi Voetbalschool Uden

  •   keer gelezen

UDEN | De huidige en Voetbalschool Uden spelers van weleer hebben gestreden voor de titel van individuele winnaar van het interne toernooi van Voetbalschool Uden. Er werd gespeeld in vier leeftijdscategorieën: O9, O10, O11 en 12+. De opkomst was heel groot: er deden maar liefst 34 spelers van 12+ mee, een 24-tal O9- en O10-spelers en een 15-tal O11 spelers. Ook de 7-tal keepers zorgde voor een mooi totaalplaatje.

Tijdens het toernooitje speelde elke speler vier wedstrijdjes in telkens een andere samenstelling. Bij winst, verlies of gelijkspel kreeg het team als geheel een x-aantal punten op, maar ook voor elk gescoord doelpunt kreeg elk individu extra punten mee. Met de coördinatoren Toin van Hoorn en Eric van Gogh verliep het toernooi goed. Elke wedstrijd werd goed gespeeld en de VU trainers genoten van de mooie acties van de spelers die ze op de VU trainingen hebben aangeleerd.

Winnaars
Uiteindelijk zijn er vier winnaars bekendgemaakt.
Bij de O9-spelers won Tijn van Thiel (97 punten), bij de O10-spelers Tim Rooijendijk (89 punten), bij de O11-spelers Julian Middelweerd (87 punten), bij de O12-spelers Peer van Sleeuwen (95 punten).

Meer berichten